Weekenden d. 2 – 3. September var startweekend for vores turneringer.
3 hold var i ilden, og alle 3 vandt deres kampe.

4. damers-holdet mødte lørdag BK Keglerne i Køge, og viste storform med en sejr på 22-2. 2681 kegler blev det til, hvor Hanne Krøger krydrede det med flotte 712 på sine 4 serier. Lena gik lidt amok med 613 på 3 serier. Damerne fik lavet 2 200-serier, begge af Lena med 200 og 221.
Meget flot spillet af vores damer, hvor vi havde debut til Bodil.

3. divisions-holdet var i Rødovre, hvor vi skulle møde nedrykkerne fra Ellipsen. Det blev en noget lige kamp, men vi trak os ud af den med en sejt på 16-8 på en dag hvor der blev kæmpet med banerne. 3978 kegler blev det til, hvor Jens Chr. blev eneste mand over 700 (733).
Anders lagde godt fra land med 215 i første serie. Eneste serie over derudover var Jens Chr.’s 204.
Trods en svær dag, fik vi sejren hjem, og vi er med i spillet.

Søndag skulle vores herrerække 1 møde Køge 75. Kampen var 1 time forsinket grundet banerne var nede.
Da vi havde spillere der skulle køre, fik vi aftalt med vores modstandere, at vi skiftede ud i truppen lige som skulle til at starte. Vi fik en god sejr på 8-2 (Selv om det så anderledes ud, hvis man kiggede på on-line scoren, da holdene var byttet rundt på tavlen).
Gutterne kæmpede fint, ag lavede 2969 kegler. Jan K. brillerede med fantastiske 234 og samlet 583 på 3 serier. Kurt vælger i sidste serie, at lave en afslutning med 3 strikes og en 7-er, hvilket var stærkt medvirkende til vi vinder serien med 3 kegler.
Flot spillet af herrerne.