Lørdag var der (næsten) topkamp i rækkedamernes kamp mod Team CKC i Glostrup. En dejlig hal at spille i, hvilket også var tydeligt at se på spillet. Hanne K og Lena lavede i serie 2 203 som dagens højeste, efterfulgt af Margit der i 3. serie spiller flotte 168 kegler. Hanne Krøger nåede over de magiske 700 kegler med 714. Hold lavede i alt 2.011 kegler og snittet lå på flotte 167 – Alle spillede forrygende og vi vandt 8-2 og vi indtager dermed en flot 2. plads i gruppen.

I herrer række 2 var et reservehold taget til Bornholm i en kamp mod BBK 95. En super hyggelig tur, hvor vi spillede fint i de første 3. serier – Jens J med en serie på 203. Vi døde helt i sidste serie, hvorfor vi endte med at tage kampen 6-4 og scorede 1840 kegler. Vi tager revanche i årets sidste kamp, hvor de kommer til Køge.

I herrer række 1 gjaldt lørdagens kamp Jackpot i Køge. En kamp på det jævne, med dagens toppunkt leveret af Lars R med en serie på 203. Godt spillet, Lars! 1801 kegler rakte denne dag til 8 point – vi er stadig tæt på toppen.

Søndag var det så Grøndal der ventede i Grøndal. En hal der altid er svær at spille i, hvilket divisionsholdet mærkede i 1. kamp. Bane 5-8 var 4 forskellige baner og ingen følte for alvor de ramte. Det rakte til 8 point og 3518 kegler. Vi håber det går bedre, næste gang Grøndal venter.

Weekendens sidste kamp var også i Grøndal mod Joker. Vi havde også noget svært ved at finde banerne og selv om det også gjaldt Joker, var vi bagud 10-2 efter 2 serier. Så fik vi heldigvis gang i vores spil og ender med at vinde 14-10 og 2382 kegler. På en svær dag, er det godkendt.

(Beklager den sene opdatering, andre ting har stået foran)