Lørdag var årets brag af en Øst/Vestmatch i Odense, hvor klubben havde 3 spillere til start. Alle 3 gjorde det fremragende, bedst var Leif med en anført serie på 1238 kegler :-). Selvfølgelig en fejltastning, men han var kortvarigt på førstepladsen i klubben og 4. bedste spiller i landet. Korrekte resultater gav et flot spillende Øst-hold en sikker sejr, så pokalen er atter hjemme, hvor den hører til.

Søndag stod den på mix-kampe. De blev begge spillet i Grøndalscentret, hvor banerne ofte er udfordrende at spille på. Mix 1 spillede mod FBK 2000. Spillet var ikke prangende, dels grundet mange banefejl. Heldigvis spillede vi trods alt bedre en vores modstandere og vandt en sikker sejr på 10-0 og 1942 kegler. Ingen var over 200 kegler og ingen nåede i nærheden af de 700 kegler.

Mix 2 spillede mod BK Døvania, hvor spillet også var svingende for begge hold. Her endte BK Døvania bedst på tavlen og vandt 10-0. Her var Kurt til gengæld meget tæt på en 200-serie og endte på flotte 196 i den ene serie.

Skønt at se vores spillere møde frem med smil og gejst, uanset hvem modstanderne er og uanset, hvordan det går.