4 damers holdet spillede lørdag i Glostrup mod Politiet. En dejlig hal og søde modstandere, men også modstandere der på papiret er langt bedre end os. Derfor var målet 2 point og derudover spille et spil vi kunne være tilfredse med.

Vi må sige det lykkedes. Vi fik dobbelt så mange point som håbet og alle spillede flot bowling. 10-keglen kunne ikke lide Birthe, så den drillede hende, hvilket jo selvfølgelig prægede hendes score, selvom der var mange gode slag.

Margit leverede præstation over snit med 596 kegler.
Hanne K leverede ligeledes over snit med 667 kelger inkl. en serie på 202
Birthe flotte 583 kegler (med sit uvenskab med kegle 10), kun lidt under snit.
Lena lavede 746 kegler, inkl. en serie på 223 kegler og over snit.

I alt 2.592 kegler og kun et nederlag på 4-20

Alle kørte glade hjem og glæder os til næste kamp d. 6. november i Køge.