Lørdag spillede herrerne topopgør med Moskito i Haslev i Herrerække 2. Holdet havde svært ved at finde banerne og tabte 1. serie stort. Det slog dem dog ikke ud og de kom igen i serie 2, hvor de vandt en kneben sejr. Så kom serie 3, hvor alle 3 bragede derud og tilsammen lavede hele 625 kegler, fordelt på 222 til Lars J, 202 til Kenn og 201 til Lars R. Sidste serie valgte Moskito en udskiftning, der betød en flot serie fra deres side. De vandt her både denne serie og kampens samlede kegler. I alt et nederlag til herrerne på 6-4.

På den dag, hvor alle kæmpede, var det dejligt at se, at nyeste mand på holdet præsterer. Ikke nok med de 201 kegler, men samlet spiller han også 5 over snit. Godt gået. Resultatet betyder også at intet er afgjort i rækken endnu. Afgørelsen må vi selv klare, da Moskito er færdig med deres kampe. 7 point i Nakskov er nødvendige for at sikre guld til holdet.