Lørdag spillede 4 damers holdet mod KBK 1940 i Køge. Holdet har i sæsonen mødt hinanden 2 gange før, begge med pointdeling, 12-12.

Lørdag skulle tingene så sættes på plads og vi vandt 20-4, på trods af at vi havde lidt svært ved at komme i gang, hvilket der blev rettet op på i serie 2

Bedste serie blev leveret af Birthe, der spillede op til snit (164) og lavede en serie på flotte 210 kegler.

Lena lavede højeste totale keglefald med 726 og 14 over snit, mens Margit nåede 3 over snit med 576 kegler. Søndag skulle vi have mødt Ravnsborg, men kampen blev i sidste øjeblik aflyst, da Ravnsborg desværre havde været nødsaget til at trække deres hold.  Det betyder så også at alle kampe, hvor Ravnsborg har været den ene part er nulstillet og en ny stilling i række. Lige nu ligger vi nr. 2. GVB77 ligger nr. 1, men har dog spillet en kamp mere end os.