Lørdag mødt 1.divisionsholdet Center i Rødovre. Center spiller generelt godt og vi vidste det blev en svær kamp.

Alle gjorde hvad de kunne og kampen var i flere serier meget tæt og kunne være endt med en anden pointfordeling til begge sider. Vi endte med at hente 8 point og 5812 kegler, mod Centers 40 point og 6337 kegler. Ingen 200-serier, men Birthe lige ved og næsten med 198 kegler. Hun blev kampens bedste spiller med 1008 kegler. Godt gået og vi glæder os til at møde Center på hjemmebane.

Søndag mødte rækkeholdet Jackpot i Køge. Her var der debut til Inge-Lise, der kæmpede en brav indsats og var med til at hente en 8-2 sejr hjem til holdet. Vi scorede 1852 kegler, mod Jackpots 1724 kegler. Med sejren ligger rækkeholdet fortsat på 1.pladsen, 6 point foran nr. 2. Stærkt gået af alle. Vi glæder os til 2. halvdel af sæsonen.