Ja vi har været en tur til Rødovre i week enden, det var ikke så sjovt.

Lørdag den 21. mødte vi Smut. Den kamp endte 18 6 til Smut. Det var ikke fordi Smut

spillede særlig godt, men vi kunne slet ikke spille. Søndag den 22. mødte vi så Triominos. Det var simpelthen en forfærdelig kamp. Triominos var gode, lidt for gode til os. De vant 20 4. Kampen var ikke forfærdelig fordi vi fik så mange tæsk, men pga. forholdene på banerne. Vi skulle starte kl 10 og vi var færdige kl 13,30. De baner vi spillede på gik i stykker, vi skulle så skifte baner, som så gik de også i stykker. Da vi så endelig blev færdig med serie 3, blev vi så igen flyttet til andre baner og der kunne vi så uden vrøvl afslutte vores kamp. Lang dag hvor man mister gnisten til at fortsætte.

Men men men. Vi har ikke mistet humøret, og vil skal nok komme igen

Ysse