2. Divisions holdet var absolut på UDEBANE, da vi mødte Politiet. Det blev til sæsonens 1. nederlag. Vi scorede kun 3644 mod Politiets 3871. Det blev dog ikke til et “æg”, da vi med det yderste af neglede, fik halet 3 point i land, mens vi måtte erkende, at modstanderne løb med 21 point. Trods det lidt sølle spil havde vi indbyrdes en hyggelig eftermiddag. Retfærdigvis skal nævnes, at Hanne spillede en rigtig god kamp. Hun scorede 708 med bl.a. en flot serie på 219 ?
Søndag mødte vi Partner i Køge. Her gik det heldigvis meget bedre. Vi scorede 16 point mens Partner måtte tage hjem med 8 point. Vi væltede 3860 kegler mod 3528. Pia stod for den eneste 200 serie med flotte 209 og en samlet score på 723.
Så ingen klager herfra – vi holder vores 1. plads med 17 point ned til nr. 2 i divisionen. Dog har de en kamp mindre.
Men 6 kampe med kun et nederlag – det er absolut godkendt. En rigtig, rigtig hyggelig weekend med tøserne ☺️
Anette P.