Ja som vi allerede for nogen tid siden havde forudset, så blev holdet en solid nr. 7.

Weekendens kampe resulterede begge i et resultat lige over de 3700. Der var dog en forskel mod rækkens nr. 1 fik vi blot 2 point, mens vi mod rækkens nr. 2 fik 8 point. I dagens kamp mod Suså fik vi blot 106 kegler mindre end dem, hvorimod vi mod Center fik 388 kegler mindre. Nu spiller vi jo om point i divisionen, men hvis vi kigger lidt på tallene totalt, så ville vi være nr. 4 , hvis det kun handlede om keglefald. Vi kan hermed konstatere, at vores keglefald er bedre end vores evne til at fravriste modstanderne point. Så nu ved vi hvad vores mål skal være til næste år, hvor vi har sikret os en fortsat plads i 2. division.

Nu har vi blot en enkelt kamp tilbage og giver den nu masser af point eller kegler??

Birthe P