På SBwU`s repræsentantskabsmøde i går aftes kunne Jan Donde fra Dansk Bowling Forbund fortælle, at den spørgeskemaundersøgelse, som vi på divisionsholdet har fået, og som en del af os har udfyldt, har resulteret i en besvarelse på over 600 svar. Det er både damer og herrer i divisionerne, den har været sendt til. Vi fik jo her mulighed for at give vores syn på måden at spille på.

Jan kunne fortælle, at den gruppe, der havde arbejdet med det, nu ville ville se på svarene. Da der spilles forskelligt i divisionerne ville man se på de enkelte grupper for sig og ud fra svarene ville man fremlægge et bud på, hvordan der skal spilles i næste sæson i divisionerne. Det forslag vil blive fremlagt for alle interesserede bowlere umiddelbart før rep-mødet d.9.5.15 Jeg tænker, at der vil komme lidt mere information, hold evt. øje med DBwf´s hjemmeside.

Vi nærmer os nu med stærke skridt forbundets repræsentantskabsmøde. Personligt ser jeg frem til, at vi får en Region Øst og en Region Vest, hvor der er en struktur, der forhåbentlig på mange måder gør det meget nemmere at dyrke bowling, og hvor strukturen kan medvirke til, at der ikke skal tales om petitesser og gammelt nag.

Birthe Petersen