LBC2012 var repræsenteret med hele 4 spillere til DM for old girls/boys i Odense. Det var dog kun old girls der havde tilmeldt sig. Det blev en rigtig fin præstation. Hanne, Birthe J og Anette klarede at kvalificere sig til kvartfinalen, hvor 8 spillere gik videre. Det var rigtig flot, og også den eneste klub, som havde så mange spillere med i kvartfinalen,

Det var et meget flot syn her til kvartfinalen at se vores klub så godt repræsenteret. Det blev desværre noget op ad bakke for spillerene. Det er også nødvendigt at have marginalerne på sin side, og de veg fra spillerne, der dermed måtte konstatere, at der blot var sølle 16 kegler fra en plads i semifinalen for Anette, der til slut derfor endte som nr.5. Hanne og Birthe J endte som henholdsvis nr. 7 og nr. 8.

Det vigtigste blev, at vi fik vist flaget og klubben frem, og der er helt bestemt ikke nogen, der nu ikke ved, at LBC 2012 er en klub, man skal lægge mærke til.

Birthe Petersen